Nyheter

Insamling för hjärtstartare i Siggetorp

  • 22 okt 2023

image: Insamling för hjärtstartare i Siggetorp

Katrineholms OK har startat en insamling för att placera en hjärtstartare i Siggetorp.

För 28 625:- får vi hjärtstartare i ett skåp utomhus som alla kommer åt. Service under 4 år ingår. 5 000:- betalas av Hjärt- och lungfonden. Övriga pengar måste betalas av medlemmar, andra intresserade eller från klubbkassan.

Gå genast in på https://www.hjartsakratgrannskap.se/project/siggetorpastugan-katrineholm och ge ett bidrag. Du kan också kopiera länken och skicka till vänner & bekanta. Insamlingen avslutas 18/12.

KOK säljer kläder mm från Ullmax

  • 22 okt 2023

image: KOK säljer kläder mm från Ullmax

Hej alla KOKare

Nu är årets försäljningsperiod av Ullmax igång.

Ullmax har ett sortiment med fritids- och träningskläder, och även lite vardagskläder. Material är bomull, syntet, ull och ull/syntetblandningar. Underställ och strumpor är deras största produkter. I år har de satsat lite extra på underställ i 100 % merinoull, finns både tunna och tjockare.

Blir du lite nyfiken?

Då kan du som inte är säljare ändå beställa varor genom oss KOK-säljare. Perfekta julklappar!

Använd denna länk  https://ullmax.app/se/sv/webshop/katrineholms-ok/karin-wadman

Du loggar in med säljkod 57917961. Då ser du Ullmax hela webbshop och kan göra en beställning genom Karin Wadman som är kontaktperson för KOKs försäljning.

Den 20 november är sista dag att beställa.

Varorna levereras genom Karin i månadsskiftet november/december.

Du betalar vid leverans.

Om du också vill stötta KOK genom att sälja Ullmax, hör av dig till Karin W direkt eller skicka ett meddelande via hemsidan, flik Kontakt. Då får du en egen säljkod och det finns katalog som du kan lägga fram på t ex jobbet.

25-manna med KOK – en fin tradition för alla åldrar!

  • 13 okt 2023

Att säga att KOK kört någorlunda samma koncept i 25 år är helt klart en underdrift. I nästan halva sitt liv har Torgny ”Joppe” Jeppsson med en dåres envishet sett till att vi varje år ställt minst ett lag på startlinjen till en av världens största stafetter – 25-manna. Denna gång med värdefullt stöd i laguttagning, pepp, kick-off, dedikerade träningar och planering av Agneta, Håkan P och Sebbe. Bakom ratten i bussen, som vanligt vår pålitlige chaufför Sandor.