Nyheter

25-manna

  • 28 jun 2023

image: 25-manna

Hej alla!

Här kommer det ni väntat på, inbjudan till 25-manna Lördag 7 oktober!

Uttagningskommittén har redan tagit fram en första version av laget som nu finns presenterat under fliken "KOK-boken". Vi vet sedan tidigare år att första utgåvan av laget aldrig är den som till slut hamnar på startlinjen så saknar du ditt namn i laget eller bland reserverna och är intresserad av att delta, anmäl dig som reserv i KOK-boken eller anmäl dig till resan. 

Du som inte kommer med i laget eller kanske inte ens vill springa är välkommen att hänga med i bussen och heja fram vårt lag. Det finns även öppna banor för de som vill passa på att orientera.

Starten går 9.00 på morgonen och vi räknar med att gå i mål ca 17.00 så planera för en heldag.   KOK bjuder alla på resan! 

Alla som är med i laget kommer automatiskt bli anmälda. För övriga gäller att man ska anmäla sig  så att vi vet hur många som ska med i bussen. Anmälan sker via knapp "anmälan" som syns högst upp på hemsidan när man är inloggad. Gå in under Orientering/25-manna. Skriv gärna en kommentar om du vill vara reserv eller inte. 

Träna på i sommar och håll koll i kalendern för aktuellt träningsprogram i höst!

Agneta, Håkan & Joppe