Nyheter

Swedish League på hemmaplan

  • 28 apr 2023

Missa inte att Sverige-eliten kommer till Svalboviken nästa helg (6 & 7:e maj) och vi har chansen att vara med och orientera.

Vill man springa åldersklass så är sista ordinarie anmälningstid söndag 30/4 innan 24.00. Vill man springa öppen klass går det att anmäla sig på plats nästa helg.

Har du aldrig varit på en orienteringstävling tidigare så är detta ett bra tillfälle att testa. Det kommer att finnas ledare på plats som hjälper er att välja bana, hitta till starten mm. Ta på träningskläder, packa ombyte & matsäck och planera för en dag i naturen. Vi samåker från Katrineholm. Tid för avresa mm. planeras under fliken KOK-boken.

Nybörjarkurs för vuxna

  • 14 apr 2023

På tisdag 18/4 kör vi igång en nybörjarkurs i orientering för vuxna och ungdomar. Det blir det träning tisdagar 18.00 fram till sommarlovet. De som kan grunderna men vill lära sig mer om kompassen, höjdkurvor mm. är välkomna från tisdag 25/4. Första gången är gratis, sen vill vi att du blir medlem i klubben. Anmäl dig genom att skicka ett meddelande till oss på hemsidan under flik ”kontakta oss”.

Platsen för träningarna kommer att variera och information hittas i kalendern på hemsidan. Nu på tisdag träffas vi vid Forssjö elljusspår, parkeringen vid Nyköpingsvägen. Vi hänger upp en orienteringsskärm så att ni hittar.

Välkomna!