Tävla

Om man gillar Orientering så bör man absolut testa att åka på tävlingar.  Man kan välja att springa en öppen bana av valfri längd och svårighet eller åldersklass där man tävlar mot jämnåriga.

 

Kostnad för tävling

Klubben betalar i normala fall startavgiften vid tävling för alla ungdomar upp till och med 20 år och för alla vuxna som betalat tävlingsavgift. Kolla regler och villkor i länk nedan.

Att tävla för KOK

 

Anmälan till tävling

Eventor används för att anmäla sig till orienteringstävlingar och lite större orienteringsträningar. Vid vissa tillfällen använder vi även en Eventors anmälningsfunktion "Klubbaktiviteter" för att anmäla sig till klubbresor och andra klubbarrangemang.

Länk till Eventor för tävlingsanmälan.

Klicka på knappen "Logga in" och ange dina personliga inloggningsuppgifter. 

Efter att du loggat in kan du välja Mina sidor för att ändra bricknummer, standardklass, lösenord mm.

I Eventor finns även en tävlingskalender med alla orienteringstävlingar. Du kan välja att filtrera på tävlingstyp, distrikt, gren och tid så att du hittar den eller de tävlingar som passar just dig. Följ länken Tävlingskalender i Eventor

 

Saknar du inloggningsuppgifter till Eventor?
Om du inte är medlem i KOK ännu, ansök då om medlemskap via sidan "Bli medlem". 

Om du är medlem men inte fått dina inloggningsuppgifter, kontakta då ansvarig för KOKs medlemsregister via mejl till:   medlem@katrineholmsok.org