SIC!

Du har inte behöriget att skriva inlägg här.

Anna Timner
15 nov 2023 19:59
#1
SIC!
Missa inte vår klubbresa till Stockholm Indoor Cup (SIC). 3-4:e februari tar vi tåget till storstan och invaderar en skola eller annan byggnad tillsammans med flera tusen andra orienterare. Har du inte testat inomhusorientering tidigare så är det på tiden. Det kan vara riktigt klurig orientering och vi rekommenderar att du väljer en av de lättare klasserna första gången.
Vi reser och bor tillsammans. Klubben bjuder på boende med klubbkompisar på Mosebacke Hostel. Resa & Mat betalar man själv. På lördagskvällen går vi ut och äter innan vi satsar på lördagsmys på boendet.
Man anmäler sig till olika startgrupper och de första brukar snabbt bli fulla. Vi satsar på att starta 11.00 och det brukar vara en populär startgrupp. Var därför beredd så snart anmälan öppnas (troligen början av december).
Anmälan för bokning av logi görs via Klubbanmälan i Eventor. Har du inte inlogg i Eventor så kan du skriva här eller skicka ett meddelande via kontakt/Kontakta oss.
Anna Timner
3 dec 2023 21:19
#2
sv: SIC!
Nu är vi 20 anmälda! Om ni är intresserad av att hänga med bör ni anmäla er till tävlingen snarast. Det är redan fullt i de tidigaste startgrupperna. Ska bil kul!
Visar inlägg 1 till 2 av 2 totalt.