Hoppa till sidans innehåll

Dags för årets säljperiod av Ullmax sortiment

17 OKT 2021 10:38
Genom att sälja Ullmax sortiment hjälper du klubben i sin verksamhet för KOKs barn och ungdomar.
  • Uppdaterad: 17 OKT 2021 10:38

Nu är det dags för årets säljperiod av Ullmax sortiment!
 
Ullmax är ett företaget som stöttar föreningslivet genom att föreningar säljer deras produkter och får en del av vinsten - 25-30 %. Pengarna som vi får in på försäljningen gör att vi kan subventionerar priset på tävlings- och träningskläder för KOKs barn och ungdomar. 
Ullmax sortiment består framför allt av underställ och funktionskläder, lämpligt för träning och friluftsliv. Det är bra grejer till ett vettigt pris. Finns underställ i syntet, blandningar syntet/ull och enbart ren merinoull. Trosor/kalsonger i bomull, syntet och ren merinoull. Strumpor i många olika material, form och färg. Titta på deras hemsida     www.ullmax.com   webbshop 
Du har inget säljkrav! Alla gör så gott de kan. En del säljer massor, andra bara lite och någon kanske bara köper ett plagg till sig själv. Allt är välkommet! Och behöver ni inget i familjen och inte lyckas sälja något, så är det inget att göra åt.
 
Försäljningsperioden börjar måndag 18 oktober och pågår till söndag 21 november. Jag hoppas ni vill hjälpa till! Kontaktar mig omgående så jag får namn, mobilnummer och mejladress till er, och jag får ge er information om hur ni gör när ni säljer. 
Med hopp om en superbra försäljning!
Karin Wadman
070-393 11 66
Skribent: Pedro Hernandez Barrero
E-post: Adressen Gömd

KOK-skolan

Hittaut Katrineholm

Fotopasset Katrineholm

Vi tackar våra sponsorer!

KFAB_180x70px

Holmen_180x70px

Metria_180x70px

Andebol


TIPS! Visste du att du kan gynna KOK genom att köpa till exempel kontorsmateriel, toner till skrivare etc. via vår egen sida på sponsorhuset.se!

Postadress:
Katrineholms OK - Orientering
Tranvägen 7
64193 Katrineholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kok@katrineholmsok.o...

KOK-tar-swish_180px