Hoppa till sidans innehåll
Foto: Bringert Klas

En glad överraskning i advent - Hittaut-julkalender!

30 NOV 2020 21:45
Efter succén för Hittaut under sommarhalvåret kör vi nu en minivariant i form av en julkalender. Surfa in på hittaut.nu/katrineholm och börja registrera checkpoints.
  • Skapad: 30 NOV 2020 21:45

Under december släpper vi en ny checkpoint varje dag på olika ställen runt om i stan från första december fram till julafton. Alla 24 checkpoints sitter kvar fram till nyårsafton.
- Med 24 nya julkalender-checkpoints under advent passar vi på att stärka relationen med våra partners genom ett roligt event utan fysiska kontakter mellan människor. På köpet får våra deltagare möjlighet att vinna fina priser varje dag i advent, samt lite välbehövlig motion. Särskilt passande nu när gym är stängda och ordinarie träningsaktiviteter för vuxna och ungdomar i regel är inställda, både inomhus och utomhus, säger Klas Bringert, projektledare för Hittaut Katrineholm. 
PS. Vi kommer inte att trycka upp några papperskartor nu under advent. Däremot publicerar vi en bild på kartan på hittaut.nu/katrineholm och vi våra sociala medier varje dag. Så du behöver inte ha ett konto på hemsidan eller i appen för att kunna delta. För att kunna tävla om och vinna priser behöver du däremot registrera denna checkpoints digitalt.
 
Lycka till!
Skribent: Pedro Hernandez
E-post: Adressen Gömd

KOK-skolan

Hittaut Katrineholm

Fotopasset Katrineholm

Vi tackar våra sponsorer!

KFAB_180x70px

Holmen_180x70px

Metria_180x70px

Andebol


TIPS! Visste du att du kan gynna KOK genom att köpa till exempel kontorsmateriel, toner till skrivare etc. via vår egen sida på sponsorhuset.se!

Postadress:
Katrineholms OK - Orientering
Tranvägen 7
64193 Katrineholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: kok@katrineholmsok.o...

KOK-tar-swish_180px